Det er William Kristoffersen i Ole Ivars som er gjest i den 135. episoden av OA-podkasten Backstage. I 60 år har karene i Ole Ivars sørget for musikken når mennesker både har funnet hverandre og kanskje til og med gått fra hverandre. Til hverdag og fest blir sangene brukt, og de aller fleste er det William Kristoffersen som står bak.

Men hvordan havnet han i Ole Ivars i 1983, og hvordan har det vært å fartet land og strand rundt i 40 år? Og alle låtene, hva mener Kristoffersen om det? De fleste mener nok han er litt vel beskjeden når han sier: – Jeg føler noen av låtene er halvveis udødelige.

Vi må også snakke om hvordan det var å være med på Hver gang vi møtes, og ikke minst må vi snakke om Arild Engh, trommisen fra Kapp som var med i Ole Ivars fra 1979 og helt til han døde i 2017.

Men når Ole Ivars en gang utpå høsten sier takk for seg, er et langt liv i som drivkraften i Ole Ivars over for William Kristoffersen over. Hva skal han gjøre da? Vi spør og får tankene i sving hos bassisten og låtskriveren.

Denne og flere artige og spennende episoder av OA-podkasten Backstage, hører du der du til vanlig hører på podkast.