Våre tanker går først og fremst til Ole Magnus og hele familien. Hun blir savnet som en god partner for Ole Magnus og en mor, bestemor og oldemor som alltid stilte opp for alle. Hun blir også savnet på så mange andre arenaer, for hun hadde en finger med i spillet der hun kunne bidra. Mange av oss vil også savne henne som den gode vennen man kunne stole på.

Hun var en motivator, initiativtaker og pådriver for så mye. Hun har stått på med entusiasme og engasjement av de sjeldne. Hun var en omsorgsperson som stilte opp der det trengtes. Hun tenkte først og fremst på å gjøre noe for andre. Hun levde godt opp til uttrykket «Den største gleden man kan ha, det er å gjøre andre glad». Slik var Bodil. Hun engasjerte seg på så mange fronter. Som leder for Dal pensjonistforening siden 2003, har hun gjort en stor innsats for oss pensjonister både i Torpa og utenfor Torpa. Som det sprudlende initiativrike mennesket Bodil var, hadde hun alltid mange gode ideer som hun satte ut i livet til glede for oss medlemmer. Hun var svært musikalsk og gledet oss med sang og gitarspill, sammen med flere andre gode musikere, hadde vi eget husorkester i pensjonistforeningen vår.

Sammen med flere sang- og musikkglade venner, var Bodil en av pådriverne for å stifte «Eldrebølgen. De reiste i flere år rundt på ulike institusjoner og gledet med sin sang og musikk.

Bodil var leder for Eldrerådet i kommunen i flere år, der hun også gjorde en viktig jobb. Bodil hadde alltid mange prosjekter på gang. Vi kan nevne i fleng mange saker hvor hun hadde en finger med i spillet. Hun var flink til å få med seg andre på laget. Hun startet innsamlinger og med stor giverglede, ble prosjektene realisert. Hun skapte entusiasme og fikk med seg samarbeidspartnere og ikke minst fikk hun god hjelp av Ole Magnus, sammen var de et utmerket team. I samarbeid med flere, ble det skaffet penger og utplassert flere hjertestartere i bygda.

Hjertebarnet hennes var Korsvoll og beboerne der. Hun tok initiativet til mye aktivitet til glede for beboerne. Det siste prosjektet var å få i stand «Eventyrkroken», et lysthus for beboerne, det ble innviet i høst. Hun hadde god hjelp av flere, men Bodil var så flink til å trekke i de rette trådene.

Handletralla på Korsvoll ivret hun veldig for, og hun gjorde en stor innsats der også. I Fredheim sanglag gjorde hun seg bemerket med sine gode lederegenskaper og musikalitet. Hun sto på scena på Dal Grendehus lørdagen før hun døde sammen med Sanglaget og sammen gledet de oss med fin sang og musikk. Også denne kvelden var humøret og innsatsen til Bodil på topp.

Torpa blir ikke det samme uten Bodil.

Det er med stor takknemlighet og glede vi minnes Bodil for hennes store innsats for oss alle. Hennes lune humor og alltid gode humør, tar vi med oss videre.

Vi lyser fred over Bodils gode minne.