Marthe er på ferie i det store utland, og det er Bardha og Hanna som styrer sjappa denne uka. Bardha har hatt en travel uke, som ble avsluttet med at hennes kjære Bianca (bil) har blitt lagt ut for salg.

Hanna har også triste nyheter, og kan fortelle at hundepasseren hun har hatt de siste to årene skal reise bort, og kommer ikke tilbake.

Denne ukens tema er «ghosting», og Bardha kan fortelle at det ikke er lenge siden hun ghostet noen, men heller ikke lenge siden hun ble ghostet.

– «Karma is a bitch», sier hun om det.

Hør hele episoden her:

Bardha mener også at det er mer greit å ghoste noen hvos man bare har hatt litt kontakt uten at man møtes ansikt til ansikt.

– Det er mer innafor i hvert fall, sier Hanna

– Men ghosting når du har møtt noen regelmessig over en lengre periode, snakket hver dag og så bare forsvinner den ene parten, fortsetter Bardha.

Hanna har også en ghoste-historie som hun deler, og Bardha blir ikke blid når hun får høre hva venninnen har gjort.

I et leserinnlegg i Nettavisen tar en kvinne opp ghosting fra menn i 40-årene. Hanna mener det er innenfor å ghoste når man er i 20-årene enn når man er i 40-årene. Bardha har på sin side bestemt seg for å droppe menn både i 20- og 40-årene.

– Du er 35 år! Du kan ikke gå for en 50-åring, utbryter Hanna.

Videre diskuterer duoen når begrepet «ghosting» oppsto, og om det alltid har skjedd eller om det er noe nytt. Bardha forteller om da hun ghostet en fyr, som så tok kontakt med vennene hennes for å spørre om hvorfor hun ikke svarte.

Hva man bør gjøre dersom man blir ghostet diskuteres også, før Marthe som er i USA blir oppringt. Marthe er akkurat fremme i Florida etter å ha tilbragt en uke i Denver, og i løpet av den uka har hun gjort seg opp noen betraktninger om landet hun har besøkt mange ganger tidligere.

Tipsekulturen, mat og legalisering av marihuana er noe av det Marthe har gjort seg opp sine tanker om. Hør hva de er ved å trykke på episoden lenger opp i saken, eller der hvor du vanligvis hører på podkast.

Her kan du høre tidligere episoder av «På ekte»: