Siden sist har trioen i «På ekte» vært på journalistkonferansen Gull og Gråstein i Larvik. Jentene hadde nemlig blitt invitert til konferansen for å holde et foredrag om podkasten, i tillegg til at de var nominert til pris.

Under konferansens prisgalla ble det klart at trioen dro med seg prisen for årets radio/podkast, og det ble feiring til sene nattetimer.

Gjør mye selv

Etter en heftig prishelg er det en litt sliten gjeng som møtes i podrommet. Ukens tema er derfor av det mer lettbeinte slaget. Siden første episode, hvor Hanna for hvorfor hun ville ta fillers i leppene, har det ikke vært mye prat om skjønnhetsbehandlinger.

Det er dermed en stund siden sist, og en oppdatering av skjønnhetsbehandlinger er derfor tema.

Hør hele episoden her:

Bardha forteller at hun gjør mye selv, men har tatt laserbehandling og fikset bryn hos noen profesjonelle. Hanna har fikset bryn et par ganger, og tatt en laserbehandling.

Marthe sier at hun har tatt syrebehandling og microneedling for kvisearr, microbladet bryn og vokser underlivet.

Trekker seg

Da første episode ble spilt inn var det Hanna som tok til ordre for at hun ville ta fillers i leppene, til sterk kritikk fra de andre. Nå er det imidlertid en annen tone å finne hos de andre.

– Jeg begynner å ville ta botox ...

Marthe angrer nesten i det ordene kommer ut av munnen hennes.

– Målet mitt er ikke å ikke ha noen rynker, jeg synes det er fint å ha mimikk. Men jeg sliter veldig med noen av de rynkene i panna mi, sier hun.

– Jeg vil ikke ha mimikk, sier Bardha.

– Jeg har sagt siden dag én av denne podkasten at jeg vil ha fillers, poengterer Hanna.

Etter en videre diskusjon om temaet begynner Marthe å få dårlig samvittighet.

– Nå føler jeg at vi bygger oppunder skjønnhetspress, og jeg er så motstander av det her egentlig!, sier hun.

Hør mer om diskusjonen mellom trioen, ukas Tinder og mye mer i episoden lenger opp i saken eller der hvor du vanligvis hører på podkast.

Her kan du høre tidligere episoder av «På ekte»: