TikTok-er og influenser Sunniva Tillson, også kjent som «StSunniva», uttalte nylig til NRK P3 at flere og flere kvinner forventer å få orgasme under one night stands. Hun tar selv med seg en womanizer, en lufttrykksvibrator, på byen for å sikre at det ikke bare er mannen som får orgasme.

I denne ukens På ekte-episode er akkurat det tema, selv om ingen av damene selv har tatt med seg slike leketøy på byen. De er enige om at det er enkelt for menn.

– Hvis man ikke føler seg 100 prosent komfortabel, så kan det være vanskelig å få orgasme for kvinner på one night stand, sier Hanna.

– Min erfaring er at innsatsen ikke er der. At man ikke bryr seg så mye om den andre parten i et engangsligg, og at man ikke er villig til å gi den fulle innsatsen for at begge skal få orgasme, sier Marthe.

Hør hele episoden her:

Marthe var en av mange OA-journalister på jobb da det ble satt publikumsrekord på over 3000 publikummere da Raufoss spilte mot Vålerenga i helga. Hanna og Bardha var på plass som publikum.

En episode etter kampen, da flere Vålerenga-supportere tisset i friluft før de tok bussen til Oslo, ble bemerket.

– Heldigvis var vi så sultne at vi sikla etter burger, og var fokusert på det, sier Bardha om hvordan damene forsøkte å unngå synet.

Marthe forteller at hun var blant flere som fikk snøballer kastet etter seg av bortesupporterne.

– Det er litt ekkelt, da vi var der for å gjøre en jobb.

Damene fortsetter med sin 5:2-diett, og har varierende utfordringer med det.