Trioen i «På ekte» har vært på hyttetur, og spilte inn denne ukas episode oppe på fjellet. Vel ute av badstua etter en heftig skitur hvor én av de tre fikk et sammenbrudd på grunn av kulda, er det onani som er på agendaen i denne ukas episode.

Det er nemlig stor forskjell på hvor mye menn og kvinner onanerer, det viser en undersøkelse gjort av Norstat på vegne av NRK. I undersøkelsen svarte seks av ti menn og to av ti kvinner at de onanerte minst en gang i uka.

Hele 38 prosent svarte at de onanerte fordi de var kåte, 13 prosent for å koble av, seks prosent for å sove, fire prosent fordi de kjedet seg, og 38 prosent visste ikke/ville ikke svare.

Hør hele episoden her:

I undersøkelsen gjort av NRK ble det også listet opp syv fordeler ved å onanere, hvor den ene var at det kunne redusere stress. Bardha fikk derfor klar beskjed fra de to andre om at hun måtte onanere mer, da hun ifølge seg selv er mye stresset for tiden.

– Vi har jo kjefta litt på Bardha denne helga her, for hun må onanere mer, sier Marthe.

– Jeg har ikke energi til å onanere. I perioder hvor jeg føler meg stressa har jeg heller ikke lyst, sier Bardha.

Trioen diskuterer også hvorfor så mange flere menn enn kvinner svarer at de onanerer ukentlig. Marthe lurer på om Bardha og Hanna har opplevd at noen har begynt å onanere ved siden av de mens de sover. Begge svarer ja, mens Marthe selv ikke har opplevd dette.

– Men jeg sover jo så tungt, så det kan jo ha skjedd uten at jeg har vært klar over det, sier Marthe.

Hør hele episoden lenger opp i saken eller der hvor du vanligvis hører på podkast.