Emneknaggen red flags har over 11 milliarder visninger på og er et hett tema når det gjelder dating og det å finne den rette livspartneren.

Dette er noe som også engasjerer i denne ukens episode av podkasten «På ekte».

– Hvis en fyr ikke liker dyr er det et for meg, sier Hanna mens Marthe nikker enig.

Når det gjelder responstid på meldinger er det delte meninger i trioen.

– Å bruke lang tid på å svare på meldinger er absolutt et red flag. Du skal ha god grunn for ikke å svare med en gang, mener Hanna mens Marthe er åpen for at responstiden kan være noe lengre.

– Hvis jeg tar badstue så ser jeg ikke på mobilen på to timer for eksempel. Eller om jeg får en melding som jeg vil svare ordentlig på mens jeg er på vei inn i bilen for å kjøre mellom Hamar og Gjøvik. Men hvis man leser meldingen for så å bruke lang tid på å svare er det red flag, mener Marthe.

– Nei, nei, det er et nytt nivå. Det er deal breaker om man leser meldingen uten å svare, konstaterer Hanna.

Hør hele episoden her:

Hanna introduserer også jentene for et nytt nivå av .

– Har dere hørt om submarineing? Det er hvis en fyr går ned i dypet og ikke svarer deg, men så kommer han plutselig opp igjen og vil ha kontakt igjen.

– Nei, da er du ute, er den klare meldingen fra Bardha.

Siden sist har også Bardha vært utenlands og har litt å fortelle om mennene i Tyskland. Marthe forteller også en historie om en app, der en mann hadde fått anmeldelser på samleie med han av om lag hundre forskjellige damer, noe som skaper stor stemning i studio.

Her kan du høre tidligere episoder av «På ekte»: