Kampen kan du se her:

– Glem Mbappe i kveld. Jeg anbefaler heller fotballelskere å se vår nye spiss Knut Olav Veimodet score mot gamleklubben sin når vi møter Valdres i cupen. Det må da være mye mer underholdende, sier Henrik Gramm Myhre.

Med et lurt blikk legger han til;

– Det blir mye morsommere for lokalt publikum å se en skikkelig knokkelkamp om retten til å gå videre, enn en kamp i mesterligaen.

Kolbu KKs gode midtbanespiller sikter til at Kolbu KK i kveld tar imot Valdres FK til sesongens første obligatoriske kamp. Anledningen er 1. kvalifiserende runde i cupen. Kampen går i «mesterligatiden», og Gramm Myhre mener tv-publikum kan få med seg andre omgang i mesterligakampene mellom Bayern München og Lazio og Real Sociedad og Paris Saint-Germain

– Eller du kan se hele kampen vår og de andre kampene i opptak. Folk bør i hvert fall prioritere Kolbu KK mot Valdres FK, sier han.

Kolbu KK-spillerne gleder seg til cupen.

– Cup er alltid morsomt. Dette er starten på veien mot Ullevaal og jeg tror jeg kan love alle som enten kommer i hallen eller ser kampen på OA-tv en underholdende og morsom kamp. Det er det alltid når vi møter Valdres, og vi vil gjerne videre. Jeg husker godt opplevelsen da vi møtte Vålerenga i 1. runde for et par år siden. Vi vil gjerne oppleve noe liknende igjen, sier Gramm Myhre.

Et morsomt poeng ved kveldens OA-TV-sendte kamp er Knut Olav Veimodets første tellende kamp for Kolbu KK. Veimodet var motstander Valdres FKs store målscorer i fjor, og trener fortsatt juniorlaget til klubben han møter i kveld.

– Veimodet er en bauta som blir viktig for oss. Jeg håper han ikke tar for mye hensyn til at han møter gamleklubben i dag, og scorer litt mot dem, sier Gramm Myhre.

Han har vært med på mange tøffe kamper mot Valdres, men er litt usikker på hva som venter i kveld.

– De har vel skiftet ut en del spillere, og Knut Olav har gått til oss. Jeg vet faktisk ikke så mye om dem, men håper Veimodet kan gi litt info før kampen. Vi møter sikkert et lag med en del unge spillere som jobber hardt. Det blir spennende, sier Gramm Myhre.